Vilken tjänst är du på jakt efter?

Vi är ett företag med ett brett tjänsteutbud. Är du på jakt efter en tjänst som inte står med kan du höra av dig för att se om vi erbjuder den.

services_icon1

Trädfällning

En av våra huvudtjänster är trädfällning. Oss kan du vända dig till för en rad typer av trädfällning, såsom sektionsfällning och markfällning. Vi ser alltid till att genomföra fällningen av trädet på ett så tryggt och noggrant sätt som möjligt.

services_icon1

Trädbeskärning

Vi behärskar även trädbeskärning. Detta kan passa sig om du till exempel störs av träd på din tomt och vill göra dem mindre, eller om du vill väcka liv i ett träd som är på väg att dö. I samband med detta kan vi även erbjuda konsultation kring vad som passar bäst för just dina träd.

services_icon1.png

Byggarbeten

Vi kan även hjälpa till med en rad typer av byggarbeten. Det kan till exempel handla om att större byggarbeten som att lägga altan, eller snickeriarbeten såsom att platsbygga en bokhylla. Samtliga av våra snickeriarbeten utförs med stor noggrannhet.

services_icon1

Svetsarbeten

Är du i behov av någon typ av svetsarbeten kan vi även bistå med detta. Tveka inte på att höra av dig till oss och berätta mer om dina önskemål så berättar vi sedan hur vi kan verkställa dem.